Mustang Mach-E
Mustang Mach-E skal avdukes førstkommende søndag.

Annonse


Fords helelektriske SUV heter Mustang Mach-E

Vi har visst om Fords helelektriske Mustang-inspirerte SUV en god stund, men selskapet har vært sparsomme med detaljer om bilen.

Vel, nå vet vi i hvert fall navnet. Ford har avslørt at SUV-en heter «Mustang Mach-E». Ifølge Ford er den en krysning mellom en Ford Mustang og en Ford Explorer.

Nærmer seg offisiell avduking

– Med den fantastiske rekkevidden, plass som i en familiebil og priser som gjør den tilgjengelig for folk flest, er Ford Mustang Mach-E helt unik. Med tanke på interessen vi har hatt for en bil som ennå ikke er vist frem, har tydeligvis mange fått med seg dette. Nå gleder vi oss til snart å kunne dele mye mer informasjon om denne helelektriske SUV-en, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Selskapet åpner opp for reservasjoner av bilen førstkommende mandag, dagen etter den offisielt avdukes for offentligheten under Los Angeles Auto Show. Bilen vil kunne reserveres via Fords nettsider. Kunder vil måtte betale et depositum, men hvor stort det blir i kroner og øre er foreløpig ikke kjent. I USA er depositumet på 500 dollar, noe som tilsvarer 4 600 kroner.

Annonse


Vises frem i Oslo mandag

Det ventes at Mustang Mach-E får en rekkevidde på opptil 600 kilometer og at prislappen blir på omtrent 50 000 dollar, altså 460 000 kroner.

På mandag vil bilen vises frem i Norge, nærmere bestemt på Tjuvholmen. Der vil alle som allerede har sikret seg fortrinnsrett på elbilen kunne se den med egne øyne.

– Vi gleder oss til å ta imot flere tusen interessenter for å se det som helt klart er årets virkelig store nyhet for oss i Ford. Vi får også besøk av presse og andre interesserte fra hele Europa, sier Per Gunnar Berg.

Avdukingen vil strømmes både på Facebook og Twitter.

Kilde:
Ford

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse