Call of Duty: Mobile
Call of Duty er det største mobilspillet i historien med over 100 millioner nedlastinger på en uke.

Annonse


Call of Duty: Mobile får snart den mest etterspurte funksjonen

Call of Duty: Mobile har vært en gigantisk suksess for Activision. Ikke har spillet bare figurert på topplistene i App Store og Google Play Store, men spillerne ser også ut til å svært godt fornøyde med hvordan det er å spille mobilspillet.

I App Store har spillet 4.8 av 5 mulige stjerner, og i Googles appbutikk scorer spillet 4.6 av 5 stjerner.

Tok vekk kontroller-støtten

Men en stor del av spillerne har savnet noe. For slik situasjonen er i dag, må du bruke den berøringsfølsomme skjermen for å spille. Støtten for eksterne kontrollere har i lang vært en svært etterspurt funksjon. Faktisk hadde spillet støtte for dette da det ble lansert, men dagen etter lanseringen valgte Activision å fjerne støtten.

Activision har tidligere uttalt at kontroller-støtte skal komme på plass igjen etter hvert, og nå kommer selskapet med en statusrapport.

Annonse


På Reddit skriver utviklerne at kontrollerstøtte kommer snart. Det betyr at iOS- og Android-brukere vil kunne spille skytespillet med, for eksempel, en DualShock 4-kontroller eller Xbox One-kontroller.

«Bare en kjapp oppdatering her – vi planlegger å lansere kontrollerstøtte snart og holder nå på å ferdigstille detaljene for hvordan det fungerer i spillet, spesielt når det gjelder matchmaking», skriver selskapet.

Fryktet ubalanse

Spillskaperne har fryktet at det skal oppstå ubalanse i spillet dersom spillere som bruker eksterne kontrollere møter spillere som benytter seg av de skjermbaserte, virtuelle knapper.

En åpenbar løsning ville jo vært å forhindre at disse møtes – og det ligger i kortene at det er nettopp det Activision kommer til å implementere.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse