reddeadredemption2
Fullskjerm under filmsekvensene er en av de smarte triksene denne MOD-en kan.

Annonse


Vi elsker Red Dead Redemption 2 PC, men ikke alt er perfekt – nå kan du rette det

Red Dead Redemption 2 på PC er en av de største opplevelsene man kan ha som spill-elsker, spesielt om man kan kjøre opp detaljnivået i 4K.

Gjør det Rockstar glemte

Vi spiller vårt 2080 ti-testkort og oppnår rundt 50 bilder i snitt-FPS selv med Nvidias kjappeste forbrukerkort til over 10 000 kroner. Med andre ord er dette et svært krevende spill.

Vi er enda mer imponert over konsoll-versjonen fordi den også tar seg svært pent ut, og fordi de klarte å få til dette visuelle mesterverk (ok, så er tre-modellene stygge) på mye svakere maskinvare i oktober i fjor.

Merk: det er ingen garanti for at man ikke blir bannlyst om man bruker denne MOD-en, spesielt i flerspillerdelen.

Gir deg den nødvendige kontrollen

Selv om spillet krever en dyr PC om man ønsker å spille nær maks, er FPS-stabil under spilling, men det er noen plager, men heldigvis har spillet MOD-støtte.

Annonse


Flawless Widescreen er navnet på modifikasjonen som kan fjerne de svarte områdene under filmsekvenser, med mulighet for også å fjerne cinematiske kameraer. Det mest interessante er kanskje at man også kan endre på “Field of View”. Mange av oss som sitter nærme en stor skjerm kan bli plaget av å se for lite av omgivelsene – med dette verktøyet kan du justere FOV selv.

Mod-en er testet vellykket med oppløsningene 2560×1080, 3840 x 1080 og 5760 x 1080.

Kilde/Last ned:
PCGaming Wiki

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse