pubg-tequila-sunrise-1522944974029_1280w

Annonse


Store ting på gang i PUBG-universet: klaner, kryssplattform og historiemodus

Ifølge informasjon fra PlayerIGN så er det avdekket et klansystem for PlayerUnknown’s Battlegrounds. Opplysningene er gravet frem gjennom datautvinning, og nyhetene kommer kort tid etter at det ble lagt til støtte for spilling på tvers av plattformer samt meldinger om at en slags historiemodus er på vei til spillet.

Finnes allerede på mobilutgaven

Disse tiltakene ser alle ut til å være et ledd i å gjøre spillet mer populært, selv om det sannsynligvis ikke når opp til der det en gang var på sitt beste da det slo rekord etter rekord på Steam.

Opplysningene som er funnet om klanfunksjonalitet tyder på at man kan ha opptil 20 medlemmer per klan. Slik funksjonalitet er allerede å finne på PUBG Mobile, så det er en stor sannsynlighet for at man vil finne det på PC-utgaven etterhvert.

– 5,000 BP COST
– Title: 2-15 char., 6 num.
– Tag: 2-4 char.
– Slogan: 30 char.
– Presentation: 180 char.
– Members: 20
– “recruits” & “‘résumés”

Annonse


I andre PUBG-nyheter er det altså som nevnt prat om et historiefokusert aspekt til PUBG-univserset. Prosjektet styres av Glen Schofield som hadde grunnlegger-status i både Visceral Games og Sledgehammer Games. Han forteller at det blir mer enn bare “PUBG Story Mode”, der han også oppfordrer folk til å se på de ledige stillingene som er utlyst fra selskapet.

Historiespillet som tar plass i PUBG-verden er ventet å lansere eksklusivt på nestegenerasjons spillplattformer.

Kilde:
Wccftech

Annonse