applemacbookpro
Nye MacBook Pro 16 er tiltenkt proffene og får trolig en startpris på godt over 31 000 kroner.

Annonse


MacBook Pro 16 avsløres i dag eller i morgen

Teknologi-journalist Brooke Crothers hevder å vite at produksjonen av MacBook Pro 16 allerede har startet.

Oppdatert, 12. november, 02:33:

Mark Gurman fra Bloomberg avslører at maskinen allerede i hendene til testere og at de første anmeldelsene av den nye maskinen kommer i morgen. Det eneste spørsmålet som gjenstår er om maskinen avsløres offisielt på Apples nettsider i morgen eller påfølgende anmelder-dag.

Oppdatert, 20:04:

Annonse
Ifølge 9to5mac skal Apple denne uken holde private møter med utvalgt presse for å vise dem ny maskinvare. Vi tipper dette inkluderer MacBook Pro 16, noe som igjen hinter til en avsløring allerede denne uken.

Produksjonen har startet, men datoen er usikker

Crothers har tilgang til kilder innad i Apples produksjonsystem og mener at produksjonen av maskinen med større skjerm, mindre rammer og trolig kraftig maskinvare, allerede har startet (noe som er backet opp av andre kilder uavhengig av Crothers) – dog, det alle lurer på, nemlig når maskinen kommer, det vet han dessverre ikke.

Alle forventet, inkludert Crothers, en lansering i oktober, men det skjedde jo ikke. Samtidig vet vi at lanseringen av Mac Pro må være nærstående da den er planlagt lansert før 2020.

Trolig vil maskinen bli dyrere enn MacBook Pro 15″ med 2,3 åtte kjerner CPU, en laptop som starter på 31 490 kroner i Apples norske nettbutikk.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse