apple-mac-pro-instagram

Annonse


Mulig glipp fra kjendis-DJ: ser du hvilket Apple-produkt som lusker i bakgrunnen?

Nye Mac Pro ble avslørt av Apple selv under årets WWDC-arrangement i juni, og pakker komponenter som gjør den til det Apple-sjefen omtaler som “Apples kraftigste datamaskin noensinne.”

Lekket på profilen til Calvin Harris

Med det karakteristiske rivjern-utseendet er det vanskelig å ta feil om maskinen, og nå kan det hende at en liten glipp fra en verdenskjent DJ gir oss en liten sniktitt på enheten før den havner i butikkhyller.

DJ-en det er snakk om er skotske Calvin Harris som gjennom årene har hatt ansvaret for noen hitlåter i samarbeid med store stjerner som Rihanna, Katy Perry og Snoop Dogg. Den lille “lekkasjen” skjedde da han bestemte seg for å vise frem oppsettet i studioet sitt samt ny musikk han jobbet på i en Instagram-story.

I videoen kan man skimte det som er vanskelig å ta for noe annet enn den nye Mac Pro-maskinen. Et alternativ er at Harris har gått til anskaffelse av det vi omtalte for noen uker tilbake – Dune Case Pro, et slags kabinett som får din vanlige PC til å se ut som den nye Mac Pro.

Annonse
Det er dog litt tvilsomt. Antakelig forklares det i at Apple har delt maskinen tidlig til utvalgte artister i forkant av den offentlige butikklanseringen. Den kraftige maskinen skal etter planen bli tilgjengelig for bestilling denne høsten, og starter på 5999 dollar som tilsvarer omkring 55 000 norske kroner.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse