Kunne du ha tippet at hele dette videoopptaket er tatt på iPhone 11 Pro?

Bullitt-Mustang-iPhone-11-Pro
Carfections video av Bullitt er i sin helhet fanget på en iPhone 11 Pro.

Om du ikke har hørt om Carfection før så gjør du det nå: en bilkanal på YouTube som produserer svært pene bilvideoer, normalt med kamerautstyr verdt hundretalls tusen kroner. Nylig bestemte de seg for å gjennomføre en videotest med Bullitt Mustang, en spesialutgave av Mustang GT.

Bruker Filmic Pro

Til stor forskjell fra vanlig prosedyre så er det dyre kamerautstyret skiftet ut med en iPhone 11 Pro, og videoopptaket i 4K gjør en solid jobb – bare sjekk i videoen under.

Videoen har en fargetone som er tro til hvordan Carfection vanligvis pynter videoene sine, og appen som er brukt for opptakene skal være Filmic Pro der man har utvidet kontroll over kamerafunksjoner som ISO, hvitbalanse og lignende.

Annonse

Carfection kritiserte prosessen på selve applikasjonen som krasjet ofte under bruk, samt mangelen på fysiske kontroller som tvang konstant bruk av touchkontroll. Uansett ser de ut til å ha produsert en ganske lekker video som kunne gått under radaren dersom de selv ikke påpekte at den i sin helhet var tatt opp med iPhone 11 Pro.

Kan du se at videoen er tatt opp på iPhone?

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse