footstep-audio-call-of-duty-cod-modern-warfare-10-ways-to-improve-multiplayer-infinity-ward

Annonse


Nå kommer ny oppdatering til “Modern Warfare” som forhåpentligvis gjør spillet bedre

En høyt ettertraktet oppdatering skal være på vei til Call of Duty: Modern Warfare, ifølge Ashton Williams i Infinity Ward.

To dager etter at denne meldingen ble skrevet på Twitter så ser det ut til at oppdateringen er i ferd med å rulle ut til til Call of Duty-spillerne. I mellomtiden har Infinity Ward rukket å publisere en liste med generelle endringer i tillegg til feilrettinger som er gjort.

Blant endringene er det nye elementer som påvirker miner, lyden av fottrinn, perks og lyseffekter. Her kan du lese Infinity Ward sin liste med detaljer som er endret.

Inkluderer to nye baner

I tillegg til dette er det lagt til to nye baner: Shoot House og Krovnik Farmland. Sistnevnte er ment for Ground War, og introduksjon av de to nye gratisbanene fremstår som en bra indikasjon på at lekkasjen vi omtalte her om dagen, der det var funnet spor av 38 nye baner til spillet. Dersom Infinity Ward fortsetter i dette sporet så kan det hende vi etterhvert får gjenoppleve både Rust og Shipment som kjent fra tidligere spill i serien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse