iphone11pro
Apple sliter med å få optimal minne-håndtering selv med toppmodellen iPhone 11 Pro Max som kun har 4GB RAM. Er iOS 13.3 redningen?

Annonse


Nå kan alle laste ned den beste iPhone-oppdateringen på flere år

Apple lanserte i kveld iOS 13.3, iPadOS 13.3, watchOS 6.1.1 og tvOS 13.3.

Oppdatert, 6. november, 19:13:

Apple har lansert iOS 13.3 og iPadOS 13.3 i offentlig beta-versjon. Med andre ord trenger man ikke utviklerkonto for å nytte det som er den viktigste oppdateringen på veldig lang tid da den forbedrer RAM-håndteringen og derfor også multitaskingen noe voldsomt.

Selv om dette er første beta-versjon har vi ikke erfart noen problemer, men merk at alles bruk er forskjellig.

Annonse
Oppdatert, 20:41:

Vi har nå testet ved å åpne en rekke apper for så å hoppe tilbake til spesielt YouTube og Safari som hadde store problemer med iOS 13 og 13.2. Ingen av gangene måtte hverken Apples nettleser, eller YouTube, lastes inn på nytt på iPhone 11 Pro Max.

Oppdatert, 20:26:

De første rapportene tyder på at 13.3 faktisk gjør underverker med multitaskingen. Vi skal teste selv med iPhone 11 Pro Max.

iOS 13.3, watchOS 6.1.1 og tvOS 13.3 beta 1 ute

Det store problemet med iPhone 11-serien siden lanseringen har vært håndteringen av åpne apper. Spesielt Safari og YouTube tar omstart selv om man bare gjør et par andre i andre apper i mellomtiden, et problem som langt ifra er rettet selv med ferske iOS 13.2 som ble lansert 28. oktober.

Det er fremdeles ikke kjent hva som er nytt i 13.3, men forvent feilrettinger og kanskje et par mindre forbedringer i enten grensesnittet – det store håpet er at RAM-håndteringen er rettet. Vi følger utviklingen og rapporterer eventuelle forbedringer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse