halo-reach-pc

Annonse


Du kan spille Halo Reach med en ganske sliten PC – her er spesifikasjonskravene

I en storslått annonsering har 343 Industries gått ut med et bilde som viser hva slags spesifikasjoner du trenger for å kjøre Halo Reach på PC, i både AMD- og Nvidia-språk. Det innebærer krav som legger opp til 4K-spilling, 1080p og spilling i det hele tatt, på veldig lav grafikk.

Satser på veldig bra optimalisering

Vi nærmer oss stadig lanseringen av Halo Reach på PC og denne nyheten kommer kort tid etter spillet ble tilgjengelig i en såkalt test flight på PC for å teste spillbarheten.

Det viser seg at 343 Industries har holdt svært lite tilbake i optimaliseringen av spillet slik at det skal kjøre på så mange maskiner som mulig. Det går for øvrig rykter om at de forsøker å optimalisere spillet til å kunne kjøres på integrerte grafikkort i noen tilfeller.

halo reach pc requirements

343 Industries skriver at en mer detaljert oversikt vil finnes etterhvert, men for nå kan man forholde seg til denne illustrasjonen som tar sikte på å la deg spille med en bildefrekvens på 50-60FPS.

Annonse
Av oversikten går det frem at det er ikke kraftige saken du trenger for å kjøre spillet: kravet for 60FPS i 4K med Nvidia-skjermkort er en GTX 770 samt Intel i5-3450.

Lagring og spilling på tvers av plattformer

Utviklerne går i det samme innlegget over på det som omhandler spilling og lagring på tvers av plattformer. Halo Reach vil kunne spilles på tvers av Windows 10 og Steam, men Xbox One- og PC-spillere kan ikke spille sammen – ikke til å begynne med i hvert fall.

Synkronisert lagringsprogresjon mellom Xbox One og PC vil være til stede.

halo reach crossplay cross progression

For spillets lanseringsdato finnes det dessverre ingenting håndfast per dags dato. Ryktene tyder på en 2019-lansering og det hjelper at 343 Industries har gått ut med en liste for spesifikasjonskrav, men det er ikke utenkelig at spillet utsettes til tidlig 2020 for lanseringen.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse