apple-iphone-qualcomm

Annonse


– Qualcomms 5G-brikke i alle neste års iPhone-modeller

MacRumors gjengir i dag en asiatisk rapport som skal ha det til at alle tre iPhone 12-modeller for neste års lansering blir utstyrt med den nyeste og raskeste 5G-modemet fra Qualcomm.

Den raskeste 5G-brikken

Det er prat om X55-brikken og Nikkei Asian Review mener at denne vil finne sin vei til både 5.4-tommeren samt 6.1- og 6.7-tommeren av neste generasjon iPhone-enheter. Brikken anses som den mest avanserte Qualcomm har utviklet, og skal gi langt raskere nedlasting av innhold. Kildene deres skal visstnok være tett på Apples planer.

MacRumors skriver at brikken gir teoretiske hastigheter på 7Gb/s og 3Gb/s henholdsvis ned- og opplasting – teoretisk i den forstand at teleoperatørene står for eventuelle begrensninger i disse.

Kjøpte opp Intels modemavdeling

Apples plan var i utgangspunkt å bruke Intels 5G-modemer, men den gang ei. En langvarig konflikt mellom Qualcomm og Apple ble lagt til side, og de to selskapene inngikk en avtale om at førstnevnte skulle levere 5G-komponenter da Intel sa fra seg modemavdelingen – en avdeling Apple punget ut en solid sum for.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse