pixel-4-screen-attention-google

Annonse


Google vil ikke hente denne Pixel 4-funksjonen til eldre modeller – ennå

Mobilprodusenter som Samsung, OnePlus og Google har gjort det til en tradisjon å overføre nye funksjoner på nye mobiltelefoner til eldre modeller – eksempelvis med sistnevntes introduksjon av astrofoto-egenskaper til de eldre Pixel-modellen og DeX-støtte med Windows og Max på Galaxy S10.

Slik fungerer det

Mange Pixel-eiere har vært håpefulle om at Pixel 4-funksjonen “Screen Attention” vil finne sin vei til de eldre modellene ettersom det ikke er avhengig av Googles nye Solar Radar-teknologi.

Funksjonen gjør slik at skjermen er aktiv så lenge du ser på den – helt ny teknologi er det ikke, men mange vil argumentere for at Google hittil har gjort den beste jobben med å implementere det hittil. “Screen Attention” lener seg på at telefonen hele tiden følger med på ansiktet ditt for å bestemme når den ikke skal bli inaktiv.

Det er i en samtale med Android Police at en talsperson fra Google understreker funksjonens eksklusivitet på Pixel 4 – inntil videre. Wccftech spekulerer i at funksjonen gjøres tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Annonse


Savner du Screen Attention på din eldre Pixel?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse