nvidiageforce
Nvidia har lansert nye GeForce-drivere som gjør det mulig å endre det visuelle uttrykket i over 600 spill. Samtidig kan man nå bruke G-Sync i kombinasjon med Ultra Low Latency-modus.

Annonse


Nvidia med storoppdatert driver med nye funksjoner

Nvidia har lansert 441.08-drivere med nye funksjoner.

Nye funksjoner

Støtte for selskapets nye GeForce GTX 1660 SUPER er å finne i denne oppdateringen, men det er mer:

 • ReShade Filters er støttet i over 650 spill for å endre det visuelle uttrykket. Start spillet og hent opp Nvidia Freestyle og Ansel-innstillingene med alt+f3. Nvidia Ansel hentes opp med alt+f2 for å ta skjermbilder av høy kvalitet og bruke filter. Du laster ned ReShade-filtere her og plasserer dem i mappen Program Files\NVIDIA Corporation\Ansel
New Game Ready Driver Released: Includes Support For GeForce GTX 1660 SUPER; Adds ReShade Filters To GeForce Experience, Image Sharpening To NVIDIA Control Panel, G-SYNC To Ultra Low-Latency Rendering; and Support For 7 New G-SYNC Compatible Gaming Monitors
 • Skarphetsforbedringer. Denne funksjonen var tidligere en del av Nvidia Freestyle, men er såpass nyttig, spesielt for eldre titler, at Nvidia nå har bakt inn bildeskarphetsinnstillinger i kontrollpanelet. Alle typer DX-spill er støttet. Vulkan og OpenGL-støtte kommer senere.
 • NVIDIA Ultra Low Latency støtter G-Sync og G-Sync kompatible skjermer, slik at man både får lav input-respons og kan eliminere etterslep samtidig. For å aktivere begge deler, aktiver G-Sync, aktiver V-Sync, begge deler i Nvidias kontrollpanel og i spillene, samt aktiver “Ultra” Low Latency.
 • Støtte for flere G-Sync compatible-skjermer:
 • Acer CG437K P
 • Acer VG272U P
 • Acer VG272X
 • AOC 27G2G4
 • ASUS XG279Q
 • Dell AW2720HF
 • Lenovo Y27Q-20
New Game Ready Driver Released: Includes Support For GeForce GTX 1660 SUPER; Adds ReShade Filters To GeForce Experience, Image Sharpening To NVIDIA Control Panel, G-SYNC To Ultra Low-Latency Rendering; and Support For 7 New G-SYNC Compatible Gaming Monitors
New Game Ready Driver Released: Includes Support For GeForce GTX 1660 SUPER; Adds ReShade Filters To GeForce Experience, Image Sharpening To NVIDIA Control Panel, G-SYNC To Ultra Low-Latency Rendering; and Support For 7 New G-SYNC Compatible Gaming Monitors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse