667757-call-of-duty-modern-warfare

Fikk Xbox-en sin ødelagt av nye Call of Duty, oppdatering på vei ifølge Infinity Ward

Lanseringen av det splitter nye Modern Warfare-spillet i Call of Duty-serien har vært alt annet enn problemfritt på Xbox One – særlig for Xbox One X-eiere men også for Xbox One S-eiere i noen tilfeller. I tillegg til at voldsom serverbelastning i lanseringshelgen så har de nemlig blitt preget av at konsollene fryser underveis i spillingen.

Ødelagt etter Call of Duty-spilling

For noen har det likevel vært enda verre: hittil skal minst én person ha fått konsollen sin ødelagt og det antas at det har skjedd på grunn av den dårlige optimaliseringen for spillet på Microsoft sin konsoll.

Det er på Reddit en Xbox One S-eier uttrykker sin frustrasjon etter at konsollen hans har blitt ubrukelig. Det skal ha skjedd etter en runde i Ground War-modusen som slo av konsollen. Vedkommende slo på Xbox-enheten for så å oppleve det samme etter noen runder – igjen slo han den på og spilte mer, og det skal ha vært dråpen for konsollen hans. Den siste gangen var det dog litt annerledes: konsollen ville ikke slå seg på i det hele tatt.

Andre Xbox One-spillere er naturlig nok redde for at dette kan skje med deres konsoll også, slik at Infinity Ward sin oppdatering kan ikke komme fort nok.

Kilde:
MP1ST