iphone-5-oppdatering-ios-10.3.4-viktig
Bruker du fortsatt en iPhone 5 så er det kjempeviktig at du oppdaterer denne til den nyeste programvaren som er tilgjengelig på telefonen.

Annonse


Apple med påminnelse: – Oppdater iPhone 5 til iOS 10.3.4 denne uken!

Apple har gått ut med en oppfordring til iPhone 5-eiere med beskjed om å oppdatere til iOS 10.3.4 før den 3. november, søndag denne uken. Alternativet er at du kan vinke farvel til både iCloud og App Store, som begge er veldig viktige tjenester du egentlig ikke vil være foruten.

Relatert til GPS-feil

Oppdateringen kom allerede i juli i forbindelse med en feilretting som tidligere hadde ledet til GPS-trøbbel og feil fremvisning av klokkeslett og dato. Feilen påvirket GPS-aktiverte enheter fra andre produsenter i april, mens Apples enheter først påvirkes ved midnatt den 3. november. Selv om du har til søndag på deg så kan det være smart å forsikre allerede nå at du er på iOS 10.3.4.

MacRumors skriver at oppdateringen er kritisk for de med iPhone 5 og 4. generasjons iPad med Wi-Fi og Cellular dersom man ønsker nøyaktig GPS-posisjon, i tillegg til at en behøver oppdateringen for å bruke korrekt dato og klokkeslett for tjenester som App Store, iCloud og e-poster.

Slik ser du om telefonen din er trygg:

Annonse
  1. Åpne Innstillinger
  2. Trykk deg inn på GenereltOm
  3. Bekreft tallet som står ved programvareversjon – 10.3.4 burde det stå

Dersom du ikke får oppdatert tidsnok så vil du måtte bruke en Mac eller PC for sikkerhetskopering og gjenoppretting ettersom “over-the-air”-oppdateringer og sikkerhetskopier gjennom iCloud ikke vil fungere.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse