AirPods
AirPods Pro ser kanskje slik ut.

Annonse


Hevder AirPods Pro kommer i disse fargene

Apples kommende AirPods Pro kommer i flere nye farger, hevder kinesiske Economic Daily News.

Les også: Denne dekselprodusenten er klar for «AirPods Pro» – er det slik den skal se ut?

Midnattsgrønn

Publikasjonen skriver at Pro-proppene kommer i både sort, hvit og midnattsgrønn – (sistnevnte er den samme fargen som iPhone 11 kan skaffes i).

Dersom dette stemmer vil det være en betydelig endring sammenlignet med dagens AirPods-modell, som kun fås i hvit.

Annonse


Men dette er ikke første gang vi hører at AirPods skal bli tilgjengelig i nye farger. I forkant av lanseringen av andre generasjons AirPods, (de som ble lansert i vår), ble det hevdet at de skulle bli tilgjengelig i svart. Men som vi vet skjedde det aldri.

Saken fortsetter under bildet.

Åtte (!) farger?

Nå går Economic Daily News så langt som å antyde at AirPods Pro kan komme i hele åtte ulike farger. Men det er kun hvit, svart og midnattsgrønn som nevnes spesifikt.

AirPods Pro blir den hittil dyreste AirPods-modellen og ventes å koste rundt 250 dollar, 2 300 kroner – mye på grunn av at proppene får støykansellering og større motstandsdyktighet mot vann.

Kan bli avduket om få dager

Apple skal allerede ha satt i gang produksjonen av AirPods Pro, og de ferskeste ryktene sier at avduking skal skje før oktober er omme. Det betyr i så fall at må presenteres i løpet av den kommende uken.

Det er ikke sendt ut invitasjoner til noe pressearrangement, så hvis de slippes blir det trolig en «stille» avduking. Øreproppene skal lanseres i god tid før jul.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse