Command & Conquer
Command & Conquer skal pusses opp.

Annonse


Se på Command & Conquer nå

For omtrent et år siden annonserte EA at Command & Conquer Tiberian Dawn og Command & Conquer Red Alert skal bli lansert i remastered-utgaver.

Nå har selskapet lansert det aller første gameplay-klippet av det oppussede Command & Conquer-spillet fra 1995.

Klippet er kort, men gir likevel en liten smakebit på hva vi kan forvente oss:

Remaster, ikke remake

EA-produsent Jim Vessella gjentar nok en gang at dette er et remaster-prosjekt, ikke en fullstendig remake av spillet. Petroglyph Games og Lemon Sky Studios vil sørge for å gi en så autentisk gameplay-opplevelse som mulig. Animasjoner, grafikk, musikk og grensensesnitt har imidlertid fått seg en overhaling.

Annonse


Du får enkelt muligheten til å bytte mellom det originale spillet og remaster-utgaven.

– Dette betyr at du når som helst, når du spiller et Campaign-oppdrag, kan trykke på en enkelt knapp får å bytte mellom originale objekter på 320 x 200 og 840 x 2160. Å spille med denne bryteren i løpet av de siste månedene har vært en sann fryd og vi tror at det vil bli en av dine favoritt-funksjoner i denne remastered-utgaven, sier Vessella.

Utvidelsespakker følger med

Command & Conquer Remastered befinner seg nå i produksjonsfasen, men det er dessverre ikke offentliggjort en lanseringsdato.

«C&C og Red Alert ville ikke blitt det samme uten Covert Ops, Counterstrike og Aftermath, så alle de tre utvidelsespakkene kommer med grunnspillet i én remastret samling – uten mikrotransaksjoner», skriver EA på sine nettsider.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse