oneplus-google-90hz

Annonse


OnePlus gjør narr av Google for inkonsekvent bildefrekvens

Et av Google Pixel 4 sine store styrker utover kameraegenskapene og en nyvinning av en følsomhetssensor er mobiltelefonens jevne skjerm takket være 90Hz bildefrekvens.

Google lover oppdatering

Denne uken ble det likevel avdekket at Google med “Adaptiv Smooth Display” mener at skjermens bildefrekvens er avhengig av blant annet lysstyrken på telefonen, og på Reddit meldte en bruker at han opplever kun 60Hz med lysstyrke på 75 prosent eller under.

I ettertid har Google forklart at de skal gjøre forbedringer til denne teknologien i kommende oppdateringer, men før de har rukket å gjøre det så kommer det et stikk fra kinesiske OnePlus – selskapet som var blant de første med 90Hz-telefoner i mai, om ikke den aller første.

OnePlus med stikk – slettet Twitter-meldingen etter kort tid

På Twitter har de tatt seg friheten med å publisere følgende melding som et stikk til Google. Selskapet må ha fått kalde føtter, for meldingen er ikke lenger å finne på deres Twitter-konto:

Annonse


OnePlus Makes Fun of Pixel 4’s 90Hz Refresh Rate Issue in Low Brightness

I ettertid har de fjernet meldingen fra plattformen av en eller annen grunn, muligens fordi de blå påminnet at de selv ga ut en anbefaling om å justere buken av teknologien ettersom det medfører kortere batterikapasitet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse