fallout-1st

Annonse


Bethesda med abonnementløsning for Fallout 76, dette må du punge ut

Fallout 76 fikk lunken mottakelse da det lanserte i fjor, men Bethesda ser ut til å ha holdt på en fast spillerbase som vi antar nå er motivasjonen for at de tilbyr et abonnement som koster omkring 150 kroner i måneden eller rundt 1000 kroner i året.

Her er fordelene

Abonnementet kalles “Fallout 1st” og er sentrert rundt ideen om å tilby private servere og en rekke andre eksklusive godbiter til de som fortsatt storkoser seg i Fallout-universet. Serverne blir altså tilgjengelige for deg og opptil syv av kompisene dine slik at dere ikke trenger å la dere plage av ukjente folk.

Andre fordeler inkluderer en scrapbox med ubegrenset oppbevaring samt et telt som lar deg raskt forflytte på tvers av banen. Du får også 1650 månedlige atomer – spillets valuta – som du kan bruke akkurat slik du ønsker.

Ikke bare var det spillet selv som vekket blandene følelser hos Fallout-tilhengere, men også dette abonnementet, som enkelte mener er for dyrt. Et problem som påpekes er dessuten at prioriteringen av denne løsningen har medført at Bethesda måtte utsette den store gratisoppdateringen “Wastelanders” som var ventet.

Annonse


Skal du ha Fallout 1st-abonnement?

Kilde:
Engdadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse