Pixel-4-camera-1480x808-5dadee92109a1
Google Pixel 4 får 112 poeng i testen til DxOMark. Telefonen får blant annet skryt for hvordan den gjengir detaljer.

Annonse


Google Pixel 4 scorer 112 i kameratest, rekker opp til hverken Note 10+ eller Mate 30 Pro

DxOMark har gjennom årene rukket å etablere seg som et av markedets mest troverdige, uavhengige kameratestere. Nå har de fått en grundig gjennomgang med Googles nyeste Pixel 4-telefoner som totalt sett får en poengsum på 112, med fotografering isolert på 117 poeng.

Et stykke unna førsteplassen

Til sammenligning har man alt fra Samsung Galaxy Note 10+ og OnePlus 7 Pro i veien før man rekker opp til førsteplassen som for øyeblikket tilhører Huawei Mate 30 Pro med 121 poeng.

Resultatet viser sammen med tilbakemeldingene Googles nye telefoner har fått den siste tiden at kameraet representerer et stort hopp fra den man finner i Pixel 3. Overgangen markerer dessuten første gang at Google bruker mer enn én sensor i hovedkameraet, slik at dette er forventet. Det anses likevel som en ulempe at Google ikke har fått på plass en vidvinkelsensor.

pixel 4 dxomark

I DxOMark-testen påpekes svakheter i ineffektiv videostabilisering og tap av detaljer ved fotografering i zoom på kort avstand.

Annonse


På en annen side skrytes fotograferingsegenskapene til Pixel 4 på områder som korrekt gjengivning av detaljer i lyssterke omgivelser og innendørs fotografering, fargegjengivelse med bra hvitbalanse og generell fotografering med zoom. Pixel 4-kameraet gjør også ifølge DxOMark en solid jobb med å få ut representative bilder av hudfarge.

DxOMark nevner spesifikt jevne videoopptak takket være adaptiv bildefrekens i tillegg til effektiv stabilisering.

Følg med videre for å se våre testbilder tatt med kameraet i Pixel 4 XL.

Kilde:
9To5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse