samsung-galaxy-s11-5g

Annonse


Samsung Galaxy S11-lekkasje: dette er variantene og deres modellbetegnelser

Det har vært mye oppmerksomhet rundt Samsung den siste uken – først i forbindelse med endelig lansering av Galaxy Fold, også her til lands –  men også relatert til den skumle feilen som er at hvem som helst kan låse opp telefonen din med en skjermbeskytter fra tredjepart dersom du bruker fingeravtrykk som opplåsingsmekanisme.

Samtlige med 5G-tilkobling

Nå dreier det seg igjen om Samsung, men det er en kinesisk rapport som henter nyhetene og det handler om neste års nye flaggskipmodeller fra selskapet.

Lite overraskende så er modellene som er avslørt kalt Galaxy S11 og Galaxy S11+ i tillegg til Galaxy S11e, og modellbetegnelsene følger under:

  • S11e 5G (SM-G9810)
  • S11 5G (SM-G9860)
  • S11+ 5G (SM-G9880)

Rapporten avslører altså at samtlige modeller får 5G, også S11e. Hvorvidt dette spesifikt gjelder Sør-Korea eller andre områder må vi vente for å få fasiten på, men det representerer en viktig endring i det flere land stadig introduserer 5G-nett. I Norge er planen å innføre teknologien i 2023.

Annonse
Blant ryktene er det indikasjoner på at de kommende S11-telefonene vil ha 5x optisk zoom med 10x tapsfri zoom. Smarttelefonene vil også ha Samsungs nye skjermteknologi, M10.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse