Vi tester ut Galaxy Fold. (Ill.: ITavisen/Ole Magnus Kinapel

Annonse


Dette har vi ventet på lenge – se oss prøve «nye» Galaxy Fold for første gang

I dag våknet vi opp til en helt vanlig fredag her i Norge. Nei vent, det er ikke helt riktig. Idag våknet vi opp til en ny tid – en tid der telefoner skifter form for første gang på mange år.

Glem de tradisjonelle statiske rektangulære klossene. Fra nå av vil vi se telefoner i flere former og fasonger og Samsung er først ute.

Utsatt i mange måneder

Allerede i april var vi i London og fikk prøve Samsungs brettbare telefon, men etter flere feil og problemer ble telefonen utsatt på ubestemt tid. Nå har Samsung jobbet knallhardt og gjort en rekke forbedringer.

De har utvidet det øverste laget på den brettbare skjermen til å gå helt ut i kantene slik at ikke folk skal tro at det er en film som er ment å ta av. De har også satt på en liten sak som holder skjermen mer på plass og som hindrer partikler i å komme inn. Ryggen går mer i flukt med forsiden og baksiden og de fem forskjellige skjermlagene har blitt 40% tynnere.

Annonse


Samsung sier som kjent, selv om noen er uenige, at skjermen skal tåle 100 brett hver dag i 5 år, eller 200 000 brett totalt. Og fra og med idag, 18. oktober, er telefonen til salgs hos Telia og hos Elkjøp på Glassmagasinet i Oslo.

Smakebit før test

Vi fikk vårt testeksemplar i går og har rukket å leke oss med den fascinerende telefonen. I videoen under pakker vi den ut og snart er vi tilbake med en full test av Samsung Galaxy Fold!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse