google-photos

Annonse


Google Pixel 4-brukere droppet – nå får iPhone-brukere gratis lagring av bilder i full oppløsning

Det karakteriseres som en interessant utvikling i en sak som allerede ikke var så positive, spesielt dersom du hadde planer om å gå til anskaffelse av nylig avslørte Pixel 4. Nå kommer det frem at iPhone-brukere har tilgang til gratis og ubegrenset lagring av fullkvalitetsbilder i Google Photos.

En smule ironisk

Både iPhone- og iPad-eiere kan dra nytte av denne fordelen ettersom fotografiene tas i HEIC-format som allerede er komprimert og kvalifiserer til Googles komprimeringsalgoritme, ifølge Wccftech som gjengir opplysninger 9To5Mac har kommet over.

Dette anses som noe ironisk ettersom Googles egne Pixel 4 er unntatt i det som for tidligere Pixel-telefoner har vært et stort pluss.

Kilder:
9To5Mac
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse