tesla-model-3-gray-performance

Annonse


Tesla har offisielt lansert nye Model 3 Performance-hjul

Etter at en liten lekkasje tydet på nye Performance-hjul til Model 3 tidligere denne uken så kan disse endelig bekreftes. Tesla har gjort “Gray Performance”-hjul på deres nettsider, ment for populære Model 3.

De nye hjulene er 20-tommere og ser ut til å bli ny standard for Model 3 med Performance-pakke, der de sølvfargede felgene ser ut til å ha blitt erstattet, ifølge Electrek. Også her til lands ser dette ut til å stemme dersom man tar en titt på konfiguratoren på Tesla sitt nettsted.

Det eneste alternativet man får opp er nemlig 18-tommers Aero-felger.

Tesla har særlig med Model 3 lagt om strategien til en simplifisert konfigurasjon av deres biler, der det ikke tilbys altfor mange ekstra valg utenom standard i et ledd for å gjøre produksjonsprosessen mer effektiv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse