Galaxy-Fold

– Samsung Galaxy Fold 2 har kodenavnet «Bloom» og får 8.1-tommers skjerm

Med Samsung Galaxy Fold ute i markedet og dessuten registrering av mange ulike patenter som viser forskjellige typer foldbare telefoner så er det liten tvil om at Samsung ikke er ferdige med denne typen smarttelefon.

Bruker «clamshell»-løsning

Sør-koreanske The Bell mener at de sitter på infromasjon om Galaxy Fold 2, som internt i Samsung har fått kodenavnet «Bloom.»

Av rapporten går det frem at Galaxy Fold 2 vil lanseres i april – kort tid etter Samsung Galaxy S11. Det vil også være ett år at den opprinnelige lanseringen til den første Galaxy Fold, som Samsung opplevde problemer med og måtte utsette lanseringen på.

Galaxy Fold 2 skal ifølge The Bell ha såkalt «clamshell»-mekanisme for åpning og lukking, og Samsung skal ha vurdert en 8.1-tommers skjerm som naturlig kan tenkes å være en stor utfordring på en slik telefon.

Utover dette ventes det at Samsung bruker Qualcomms kommende Snapdragon 865-brikke i den nye foldbare telefonen, og uavhengige rapporter skal ha det til at Samsung skal være godt i gang med utvikling av programvare for den kommende telefonen.

Kilde:
Wccftech