ps4-logo-672x372

Annonse


PS5 er for både fortid og fremtid: – Ikke selg gamle PS2, PS3 og PS4-spill

Til alles store begeistring er bakoverkompatibilitet nå en greie: på Xbox One kan man spille utvalgte Xbox og Xbox 360-spill. Sony har vært litt hengende etter på dette området, men vi anser det som svært sannsynlig at PS5 får dette på plass.

– Ikke selg dine gamle spill

Tidligere i år sa nemlig visepresident John Kodera at spilling på tvers konsollgenerasjoner blir en greie, noe som kan være en indikasjon i seg selv. Twitterbrukeren PSErebus skriver nå at man ikke bør kvitte seg med, bytte eller selge noen PlayStation-spill i det som kan være et hint om PS5 sine egenskaper rundt bakoverkompatibilitet.

https://twitter.com/PSErebus/status/1178761535918882817

PSErebus har tidligere hatt rett i sine spådommer, blant annet meldte han riktig lanseringsdato for The Last of Us 2 i god tid før annonseringen, ifølge Wccftech.

Denne informasjonen stemmer overens med avsløringene til Patrick Kepleck som nylig mente at konsollen handler like mye om fortiden som den gjør om fremtiden. Ved å kunne spille spill fra tidligere konsollgenerasjoner så stiller Sony med et langt større utvalg ved lansering.

Annonse
PlayStation 5 lanseres julen 2020.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse