vampire-bloodlines

Annonse


“Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” er utsatt – men det trenger ikke være en dårlig ting

Vi var veldig fornøyde da vi i mars kunne gjengi at oppfølgeren til Vampire: The Masquerade – Bloodlines blir lansert tidlig i 2020, rundt marstider. Nå forteller utvikleren Hardsuit Labs at spillet er utsatt til sent i 2020 som et ledd i å unngå tabbene som ble gjort i forbindelse med det første spillet i serien.

En kamp mot tiden

I sin uttalelse skriver de at de er på rett spor for å gi spillerne det som var planen til å begynne med: en omfattende historie med fascinerende karakterer og World of Darkness i sin rikeste form.

Men – på veien dit er de veldig bevisste på den store tabben som var å lansere det første spillet altfor tidlig, før det var klart. Denne tabben ønsker de ikke å gjenskape.

– I løpet av de siste månedene har det blitt åpenlyst for oss at vi risikerer å gjenta forrige tabbe dersom vi holder oss til den originale lanseringsdatoen, skriver utvikleren i en uttalelse.

Annonse


Kan bli en lanseringstittel på PS5 og Xbox Scarlett

Det er usikkert hvordan lanseringen blir håndtert i forhold til hvilke konsoller den planlegges for. En sen 2020-lansering blir sammenfallende med lansering av både Xbox Scarlett og PlayStation 5, slik at spillet kunne blitt en lanseringstittel på nestegenerasjons konsoller dersom Hardsuit Labs hadde spilt kortene sine riktig.

Et alternativ er at både PS5 og Xbox Scarlett støtter bakoverkompatibilitet og at det ikke blir noe problem – vi må vente å se.

“Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” lanseres også på PC i tillegg til Sony og Microsoft sine konsoller.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse