Om ikke Apple setter en stopper for denne så kan du få en ekstra stilfull Windows-PC snart

mac-pro-dune-windows
Snart kan du punge ut for et PC-kabinett som går "all out" med å kopiere Apples minimalistiske Mac Pro-design.

Om du har sansen for Apples nye Mac Pro-design men ikke helt ser behovet for å legge ut flere titalls tusen kroner på denne så finnes det et alternativ som på sett og vis gir deg de gode tingene fra begge sider.

Vil romme de aller fleste CPU- og GPU-er

Nå gjør Dune Case klart til en innsamlingsaksjon for “Dune Pro” – en ganske standard PC-kabinett med det karakteristiske Mac Pro-preget over seg. Dune Case har gjort lite for å skjule inspirasjonen som er hentet fra Apple med det spesielle designet som åpner for luft – og masse av det som sådan.

For å stelle i stand likheten enda mer så må du gå til anskaffelse av ekstratilbehøret “Dice Y” også, et slags panel som demper lyd men som inntil videre er inne for en patentforespørsel.

Annonse

På innsiden av kabinettet finner du støtte for nesten all slags hovedkort og GPU-er i de fleste størrelser. For eksempel får du god nok plass til en GeForce RTX 2080 Ti om det er en gamingmaskin du har med å gjøre.

Dune Pro er tilsiktet en Kickstarter-debut den 21. oktober, med priser og forventet lanseringstidspunkt som ikke er klare enda.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse