surfacebook2windows10
Surface Book 2-eiere kan endelig glede seg over at maskinen fungerer som den skal igjen, og på tampen av måneden skal Microsoft feilrette startmeny-problemene visse brukere opplever uansett maskinvare.

Annonse


Microsoft lover å rette startmenyfeil om noen uker

Microsoft erkjenner endelig startmeny-feilen og lover å feilrette den i en kommende oppdatering.

Store Surface Book 2-problemer endelig rettet

Først gode nyheter for dere med Surface Book 2: Microsoft har endelig fikset en feil som stoppet maskinene i å oppdatere til den nyeste Windows-versjonen.

En annen veldig stor feil er også rettet: rett og slett det faktum at Nvidia-skjermkortet ikke ble oppdaget av OS-et på disse maskinene og en CPU-feil som klokket ned hastigheten uten grunn.

Men så var det Windows 10 i helhet, nærmere bestemt KB4515384-oppdateringen som kan medføre at startmenyen rett og slett slutter å fungere.

Annonse


Uker unna lansering

Hvor mange som er berørte vet vi ikke, og vi har ikke sett problemet selv, men for de som er rammet er dette selvsagt alvorlig.

En Microsoft-representant forklarte 12. oktober at feilrettingen kommer på tampen av måneden. Problemet? Kalenderen viser kun 14. oktober, så vi er fremdeles flere uker unna en feilretting utover å slette oppdateringen.

Den kommende storoppdateringen av Windows 10 er døpt novemberoppdateringen og kan allerede testes med Preview Ring-medlemskap.

Kilder:
The Verge
ONMST

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse