surfacebook2windows10
Surface Book 2-eiere kan endelig glede seg over at maskinen fungerer som den skal igjen, og på tampen av måneden skal Microsoft feilrette startmeny-problemene visse brukere opplever uansett maskinvare.

Microsoft lover å rette startmenyfeil om noen uker

Microsoft erkjenner endelig startmeny-feilen og lover å feilrette den i en kommende oppdatering.

Store Surface Book 2-problemer endelig rettet

Først gode nyheter for dere med Surface Book 2: Microsoft har endelig fikset en feil som stoppet maskinene i å oppdatere til den nyeste Windows-versjonen.

En annen veldig stor feil er også rettet: rett og slett det faktum at Nvidia-skjermkortet ikke ble oppdaget av OS-et på disse maskinene og en CPU-feil som klokket ned hastigheten uten grunn.

Men så var det Windows 10 i helhet, nærmere bestemt KB4515384-oppdateringen som kan medføre at startmenyen rett og slett slutter å fungere.

Uker unna lansering

Hvor mange som er berørte vet vi ikke, og vi har ikke sett problemet selv, men for de som er rammet er dette selvsagt alvorlig.

En Microsoft-representant forklarte 12. oktober at feilrettingen kommer på tampen av måneden. Problemet? Kalenderen viser kun 14. oktober, så vi er fremdeles flere uker unna en feilretting utover å slette oppdateringen.

Den kommende storoppdateringen av Windows 10 er døpt novemberoppdateringen og kan allerede testes med Preview Ring-medlemskap.

Kilder:
The Verge
ONMST