Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator ligger an til å få VR-støtte.

Annonse


Microsoft Flight Simulator-sjefen bekrefter – vil oppfylle ønsket vårt

Microsoft Flight Simulator ligger an til å gjøre et gigantisk comeback neste år.

Du skal kunne fly hvor som helst på planeten vår, justere værforhold i sanntid, ta av og lande på mer enn 40 000 flyplasser, og mye, mye mer. Har du ikke lest artikkelen vår om dette spillet, anbefaler vi deg å ta en titt.

I artikkelen skrev vi: «Vi kan knapt vente til dette spillet blir tilgjengelig i VR».

Mange har nok tenkt at VR-støtte er urealistisk for dette spillet, mens andre har tatt det som en selvfølge at slik funksjonalitet implementeres.

Annonse


Var ikke planen

I et intervju med AVSIM sier sjefen for Microsoft Flight Simulator at de vil «gjøre sitt ytterste» for å bringe VR-støtte til spillet.

«Like etter at E3-traileren kom ut var det mange som antok at “Å ja, dette bør jaggu støtte VR fra begynnelsen”. Helt ærlig var det aldri planen. Men vi lytter og vi hørte dere, så vi vil gjøre vårt aller beste for å få det til å skje. Uansett om vi klarer det til lansering eller ikke – vi kan ikke forplikte oss til det nå, selv om vi er klare over ønsket – vil vi prøve å prioritere det over andre ting».

Bruker Bing og Azure

Microsoft Flight Simulator blir tilgjengelig på Windows 10 og Xbox One. Spillet benytter seg av høyoppløste satellittbilder som hentes fra Bing-kartet. Sammen med maskinlæring og skytjenesten Azure skal spillet generere så realistiske bilder at du kan fly over ditt eget hus og kjenne det igjen.

Simulatoren fungerer også offline, men med mindre detaljnivå.

Kilde:
VentureBeat

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse