call-of-duty-modern-warfare-supply-drops

Annonse


Infinity Ward: – Hverken “Supply Drops” eller “Loot Box” i Modern Warfare

Skaperne av Call of Duty: Modern Warfare understreker en gang for alle i et innlegg på Reddit at de ikke vil inkludere noen form for supply drops eller et system for “loot box”-mekanisme. Det burde være en positiv nyhet for de mange Call of Duty-tilhengerne som de siste månedene har fryktet nettopp implementering av slike mekanismer.

– Supply drops for både kosmetisk innhold og våpen

Ryktene tok for alvor fart da en velkjent Call of Duty-kilde påstod at Infinity Ward og Activision har planer om å implementere et slikt system for våpen og kosmetisk innhold. De fleste gamere er enige i at dette skaper et miljø man ikke foretrekker, spesielt om våpen og annet innhold som hjelper deg i spillet blir plassert bak en slik mur.

Før Infininty Ward kom på banen så fortalte “TheGamingRevolution” at man vil finne over 300 emotes, 500 titler og 200 forskjellige spray i såkalte “supply drops” og at du “bare kan glemme at det kun er kosmetisk innhold du betaler for” ettersom våpen også inkluderes i samme gamblingsystem.

Alt dette er feil ifølge utviklerne.

Annonse


På Reddit skriver de nemlig at alt dette er feil, og at funksjonelt innhold faktisk åpnes ved å spille spillet, gjennom progresjon. Selskapet understreker at de ikke jobber med et slikt system og at det stadig spres feilinformasjon om Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare slippes 25. oktober 2019.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse