iOS 13.2 beta 2
Beta 2 av iOS 13.2 er nå lansert.

Annonse


Ny iOS 13.2-beta introduserer funksjonen «alle» har savnet

Med lanseringen av iOS 13.2 beta 1 fikk iPhone støtte for Deep Fusion, annonsering av meldinger ved hjelp av Siri og flere handoff-valg for HomePod.

Men nå er beta 2 lansert, og det er faktisk et par funksjoner verdt å nevne.

«Slett» fra menyen

Apple gitt deg en ny måte å slette apper på. Hvis du trykker og holder ned på et appikon kommer det – som du sikkert har opplevd – opp en kontekstuell meny. Der har det nå dukket opp et nytt valg: «Slett (…)».

Dermed har du nok en måte å slette apper på.

Annonse


«Rediger hjem-skjerm»

Noe du også vil legge merke til er at «Omorganiser apper», som dukker opp når du trykker ned på en app ved hjelp av 3D Touch eller Haptic Touch, har blitt endret til «Rediger hjem-skjerm» (som vist på bildet over).

Nye emojier

Beta 2 har støtte for Unicode 12 emojier. Dette inkluderer for eksempel et dovendyr, en oter, vaffel, falafel, og et gjespende ansikt, som vist nedenfor:

iOS 13 får mange nye emojier.

Velg hudfarge

Når du bruker en emoji som består av flere personer kan du nå velge hudfargen på hver enkelt person, som vist i klippet nedenfor:

Slett Siri-loggen

Under «Siri» i iOS-innstillingene er det nå et nytt valg som lar deg slette historieloggen for både Siri og Dikteringsfunksjonen.

I tillegg får du nå opp en ny skjerm som dukker opp etter installeringen av iOS 13.2-betaen. Via skjermen kan du velge å ikke la Apple lagre innspillingene som blir gjort via Siri og Diktering.

Ny AirPods-animasjon

I beta 1 ble det oppdaget illustrasjoner av Apples kommende AirPods med støydemping. I beta 2 er det nå inkludert en animasjon som viser brukeren hvordan støydempingen kan tilpasses:

Etterlenget kamerafunksjon på plass

Har du en iPhone 11 eller 11 Pro, og installerer beta 2, kan du endre oppløsning og bilder per sekund-innstillingen direkte i kamerappen. Tidligere har du kun kunnet gjort dette ved å navigere deg gjennom Innstillinger-appen.

Vil du benytte deg av den nye muligheten trykker du på de små ikonene øverst til høyre i kamerappen.

Vi lurer dog på hvorfor kun iPhone 11-brukere får tilgang til funksjonen…

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse