donald-trump-twitch-valg

Nå er Donald Trump på Twitch, men det handler ikke om gaming

Tjenesten for direktestrøm, Twitch, blir stadig mer populær i det den åpner for et større bruksområde. I nyere tid har plattformen blitt benyttet for andre ting enn gaming: poker, talkshows og masse annet.

Følger etter Bernie Sanders sin kampanje

Med det amerikanske valget i 2020 underveis så har president Trump og valgkampanjen hans tatt til Twitch med en bekreftet konto. I går leverte kontoen sin aller første strøm fra et valgkampmøte i Minneapolis, med en direktestrøm som på et tidspunkt samlet rundt 12000 seere på tjenesten.

Twitch er ikke ukjent farvann for amerikansk valgkamp – fra før har Bernie Sanders jevnlig benyttet seg av plattformen.

Flere medier påpeker eierstrukturen til Twitch midt oppi det hele: strømmetjenesten eies av Amazon som sammen med eieren Jeff Bezos stadig kritiseres av den amerikanske presidenten.

Kilder:
The Verge
Engadget