surface-pro-7-tidlig

Annonse


Denne nordmannen fikk Surface Pro 7 supertidlig

På Reddit-forumet til Surface har det dukket opp et bilde av en Surface Pro 7 som mildt sagt har ankommet veldig tidlig. Produktet er i utgangspunktet ment til å havne i butikkhyller den 22. oktober – godt over én uke til.

Bestilt hos Elkjøp

Tilfeldigvis er det også en norsk kar som har mottatt produktet og delt et par bilder på Reddit. Brukeren forteller at han bestilte den nye Surface-enheten gjennom Elkjøp og at han sitter igjen med et godt førsteinntrykk etter å ha lastet ned programvare og lignende.

Det er naturlig å anta at Elkjøp har rotet det til med lanseringsdatoen inntil vi vet fasiten, men så langt er dette det første tilfellet der noen har fått Surface Pro 7 såpass tidlig.

Har du eller noen du kjenner også fått Surface Pro 7 fra Eljøp allerede?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse