nokiaandroid10
Samtlige Android-mobiler fra Nokia får Android 10 i løpet av de kommende månedene. Nokia 8.1 får allerede i dag.

Annonse


Android 10 allerede på vei til Nokia – last ned til Nokia 8.1 nå

Utrullingen av Android 10 starter allerede i kveld om du eier Nokia 8.1.

Nokia 8.1 får nå

Nokia melder i den ferske pressemeldingen at:

“Nokias smarttelefoner som mottar den siste OS-oppdateringen – og samtidig er den første telefonen med Qualcomm’s Snapdragon 710 mobilplattform for OS oppdateringer – vil Nokia 8.1 ha fordel av de siste AI-styrte innovasjonene som åpner for økt tilgjengelighet, intuitiv kontroll samt mer kontroll over personlige data.”

OnePlus annonserte dessuten i kveld at OnePlus 7T Pro leveres med Android 10 når mobilen lanseres 17. oktober.

Flere får snart

De andre Nokia-modellene får det nye Google OS-et i løpet av de kommende månedene:

Annonse


– Vårt løfte om oppgradering av software bunner i vårt ønske om å tilby våre kunder en best mulig opplevelse – enten man har en enklere telefon eller flaggskipmodellen vår. Vi lovte en rask utrulling av Android Areo og Android Pie på tvers av vår portefølje, og igjen kommiterer vi oss til å levere Android 10 raskt. Vi starter med Nokia 8.1 og implementerer dette på tvers av porteføljen vår i løpet av de kommende månedene, sier Juho Sarvikas, Chief Product Officer i HMD Global.

Dette melder Nokia om Android 10 til 8.1

“Nokia 8.1 brukere vil oppleve en lang rekke nye egenskaper med Android 10, som for eksempel: “

  • Gesture Navigation: manøvrering på Nokia smarttelefon blir enda fetere, med raskere og mer intuitiv kontroll helt ut i fingertuppene.
  • Smart Reply: enda smartere respons i meldinger, ikke bare i form av ord men aktiviteter som kan utføres. 
  • Personvernkontroll: oppnå enda større kontroll over dine personlige data på ett sted, og ha kontroll over om hvorvidt din posisjon deles via appene du bruker. Lokaliseringsdata kan deles “alltid”, “når appen brukes” eller også “aldri”.
  • Focus mode: blokkér apper som forstyrrer deg når du må konsentrere deg om viktigere ting (tilgjengelig for testing i Beta-versjon nå).
  • Family Link: som en del av «the Digital Wellbeing» settingene, gjør dette foreldre i stand til å etablere digitale kjøreregler for hele familien.

Kilde:
Nokia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse