Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Flere av bokstavene i Samsung-logoen har falt av for denne Galaxy Fold-eieren. (Ill.: @KurbysS / Twitter )

Koster 21 000, men se hva som kan skje med den

Hvordan skal Samsung løse dette?

Ifølge Samsung skal Galaxy Fold kunne tåle 200 000 sammenbrettinger før skjermen takker for seg.

Det tilsvarer opptil fem år med normal bruk, men ifølge CNET, som selv gikk etter påstanden i sømmene ved å plassere telefonen i en maskin som bretter telefonen, klarte Fold 120 169 før skjermen sprakk.

CNETs maskin brettet riktignok enheten i et mye høyere tempo enn Samsungs egne maskiner, men likevel – 120 169 tilsvarer en holdbarhet på bare inntil tre år, gitt at brukeren åpner og lukker telefonen mellom 80 – 200 ganger hver dag.

«SMSNG»

Men det er ikke bare skjermen som er utsatt for slitasje. Nå melder brukere om et helt annet problem med telefonen, som for øvrig koster 21 000 kroner (kommer i norske butikkhyller 18. oktober).

Twitter-brukeren @KurbysS sier at Samsung-logoen på hennes Galaxy Fold faller av, bokstav for bokstav. Tre av bokstavene er allerede borte, etter bare noen dagers bruk (både A-en og U-en er borte, noe du kan se på bildet øverst i saken).

Selv om det er mer alvorlig at skjermen sprekker, lover det ikke godt for et luksusprodukt at logoen forsvinner.

Foreløpig er det ikke noe som tyder på at dette problemet er spesielt utbredt, men med tanke på at telefonen nettopp ble lansert, etter mange måneders utsettelse, kan vi nok ikke se bort i fra flere lignende rapporter i tiden fremover.

Kilde:
wccftech

Stikkord: bokstav, galaxy fold, logo, samsung