Annonse


Se hva Tile gjør for å komme Apple i forkjøpet

Mens vi venter på Apple «Tag» – selskapets kommende sporingsdingser, kan vi fokusere litt på Tile.

Tile har i årevis vært en ledende produsent av små sporingsbrikker som kan festes til alt mulig rart. Perfekt for folk som lett glemmer av ting. Eller for «mistere», som en venn av undertegnende omtaler oss som.

Nå har Tile lansert flere nye produkter, blant annet Sticker, samt et nytt design på Slim. Det er også gjort forbedringer til klassikerne Pro og Mate.

– Gjennom årene har vi sett brukerne våre bruke Tile på en rekke produkter, fra lommebøker til fjernkontroller og fra elektrisk verktøy til ryggsekker. Brukerne våre har fortalt oss at de vil ha en Tile for alle bruksområder. Vi har designet vår nye produktlinje for å styrke Tile-communitiet til å finne bokstavelig talt alt, sier CJ Prober, toppsjef i Tile.

Annonse


Tile Sticker

En viktig del av målet om å ha en Tile for «alle bruksområder», er den nye sporingsdingsen Sticker, som du ser øverst i denne saken.

Som navnet tilsier er dette en brikke du kan klistre på produktene dine. Og siden den er vannttett skal du slippe å bekymre deg for at den faller av eller blir ødelagt. Dette er også Tiles minste enhet til nå.

Batteritiden på Sticker skal ifølge Tile være på tre år. Den skal ha en rekkevidde på 150 fot og kan festes til de fleste metall- og plastmaterialer, inkludert fjernkontroller kameraer og friluftsutstyr, skriver selskapet i en pressemelding.

Tile Slim

Det kommer også en slankere variant av Slim. Den ligner på et kredittkort og kan ifølge Tile «skli inn i trange lommer».

Slim har en rekkevidde på 200 fot, tre års batteritid og dobbelt så høyt lydvolum som forrige Slim.

Tile Pro

Mate- og Pro-modellene har nå fått utvidet rekkevidde. Pro har en rekkevidde på 400 fot og er ifølge Tile den kraftigste sporingsbrikken på markedet.

Tile Mate

Mate er en versatil brikke som kan festes til et bredt spekter av produkter. Alt fra nøkler og drikkeflakser til pennaler og ryggsekker. Rekkevidden? 200 fot (50 fot mer enn forrige generasjon).

De nye Tile-produktene er tilgjengelig fra og med i dag hos en rekke norske elektronikkforhandlere.

Tile Sticker er tilgjengelig i svart fra 399 kroner (2-pakning) og 649 kroner (4-pakning).
Tile Slim: Tilgjengelig i svart for 299 kroner
Tile Mate: Tilgjengelig i hvit for 249 kroner
Tile Pro: Tilgjengelig i svart og hvit for 349 kroner

Kilde:
Tile

Annonse