Gjennomsiktig OLED
Her er LGs gjennomsiktige OLED-skjerm.

Annonse


Husker du denne LG-skjermen?

I 2017 viste LG frem sin gjennomsiktige OLED-skjerm for første gang under CES i Las Vegas.

Teknologien har ikke stukket seg frem i offentligheten i noen særlig stor grad siden den gang, men i oktober skal LG vise den frem i butikkvinduer i Hans Crescent i London.

Les også: LG vil realisere Tony Stark-telefonen

Annonse


Det vil være mulig å se 55″-skjermen med egne øyne mellom 7.- 28. oktober.

LG forklarer hvorfor OLED er den beste måten oppnå gjennomsiktighet i skjermer på :

«Som den eneste produsenten av store gjennomsiktige OLED-skjermer, har LG Display vært ledende i markedet i hele verden. OLED anses som den beste skjermteknologien for å oppnå gjennomsiktighet fordi den ikke krever en bakbelyst enhet. Istedenfor produserer OLED-piksler sitt eget lys, noe som gjør dem mer ideelle til bruk i gjennomsiktige skjermer sammenlignet med konvensjonelle skjermteknologier. I tillegg er gjennomsiktige skjermer optimale for kommersiell bruk fordi forbrukere kan lese informasjon om produkter på skjermen mens de ser produktene gjennom den. De blir også sett på som luksuriøse interiør-elementer som enkelt fanger folks oppmerksomhet i butikker».

Det foreligger foreløpig ingen informasjon om når teknologien finner veien til vanlige forbrukere, men det er uansett hyggelig å se denne skjermteknologien gjøre en opptreden i offentligheten igjen.

Kilde:
LG via Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse