android-10-google

Annonse


Fra 31. januar neste år vil Google kreve Android 10 på nye smarttelefoner

Android 10 har såvidt fått etablert seg på smarttelefoner, med en knapp måned ute i det ville. Det forventes at stadig flere mobilprodusenter vil bruke Googles nyeste versjon av operativsystemet i tiden som kommer, men nå har XDA Developers funnet fram til Google-dokumenter som gir innsyn i utviklingen fremover.

Trege mobilprodusenter

Nettstedet har nemlig kommet over dokumenter som viser at alle mobile enheter som lanseres etter 31. januar 2020 må kjøre Android 10 for å få Googles validering. Dette innebærer blant annet bruk av kritiske tjenester fra selskapet, som Google Play Store.

Det er et viktig tiltak fra Google sin side for å få bukt med det store problemet som er at enkelte mobilprodusenter ofte lener seg på eldre versjoner av Android når de lanserer smarttelefonene, for så å vente en god stund med å oppdatere til den nyeste versjonen.

Hvorvidt dette burde gi deg med en Android-enhet håp for at produsenten får fortgang i prosessen er tvilsomt, da Googles oppfordring kun gjelder nye smarttelefoner som enda ikke er lansert.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse