ps4-pro-oppdatering-system

Annonse


Følte du at åtte personer i én PlayStation-gruppe var altfor kaotisk?

Sony melder at systemoppdatering 7.0 vil lanseres globalt for PlayStation 4-konsoller denne uken. Blant de store endringene vil du se at Sony implementerer nye Party Chat-funksjoner samt Remote Play til Android-enheter som kjører Android 5.0 og oppover.

Nå kan du samle 15 andre i en samtale

Party Chat-funksjonaliteten ser ut til å ha fått et enormt fokus i denne store systemoppdateringen, der de i tillegg til forbedret lydkvalitet og mulighet for transkribering av chat også har økt makskapasiteten for hvor mange brukere som kan være i en gruppesamtale samtidig.

Tallet har økt fra åtte til 16, noe som skal løfte kaoset et hakk de gangene man faktisk får behovet for å være opptil 16 spillere i samme chat.

Remote Play har blitt bedre

Sony har også introdusert nye måter å bruke mobile enheter for å spille PlayStation på. For Android 5.0-enheter og oppover er det nå full støtte for Remote Play, mens det for iOS-brukere som en stund har hatt tilgang skal foreligge en oppdatering som gjør at du kan se kontrolleren hele tiden, samt låse skjermorienteringen.

Annonse


En endring som kommer veldig godt overens med iOS 13 og introduksjon av støtte for tilkobling av trådløse kontrollere er at Remote Play-applikasjonen nå støtter Dualshock 4 fullt ut, på Android, iPhone, iPad og Mac.

Til slutt kan det også nevnes at Sony har gjort en og annen forbedring med internettilkoblingen som blant annet innebærer enklere og mer effektiv tilkobling til andre spillere.

Oppdateringen vil bli tilgjengelig denne uken.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse