Samsung Galaxy S10
S10-serien får i dag en stor oppdatering.

Annonse


Beskjed til alle S10-eiere: i dag blir telefonen din «ny»

Note 10-serien, som ble presentert i høst, inneholder en del funksjoner som selskapets andre flaggskipserie – S10 – ikke har.

Men nå rulles det ut en oppdatering som bringer flere av disse funksjonene til sistnevnte telefoner.

Oppdateringen rulles ut for nordiske brukere fra og med 4. oktober, altså i dag, opplyser Samsung.

Ved å installere denne oppdateringen kan S10-eiere få tilgang til AR Doodle, innebygget verktøy for videoredigering og «Link to Windows», for å nevne noe.

Annonse


Både Galaxy S10e, S10 og S10+ får de nye funksjonene.

Kamerafunksjoner

Med oppdateringen får også frontkameraet tilgang til nattmodus. Tidligere har bare kameraet på baksiden hatt denne funksjonen.

I tillegg får du tilgang til den forbedrede Super Steady-funksjonen som sørger for å stabilisere videoene dine.

Du får også tilgang til AR Doodle og Live Focus under innspilling av video. Førstnevnte lar deg tegne og skrive beskjeder i AR, mens Live Focus lar deg filme med dybde for å skape bokeh-effekt. Dette fungerer både med front- og bakkameraet.

Bedre videoredigering

S10-eiere får også tilgang til det det videoredigeringsverktøyet som finnes i Note 10. Her kan du blant annet justere avspillingshastighet, klippe og lime inn materiale, legge til undertekster og bakgrunnsmusikk.

Samsung Dex

I likhet med Note 10-eiere får også S10-eiere tilgang til Samsung DeX etter den nye oppdateringen. Dermed kan S10-brukere starte Samsung DeX på PC eller Mac ved å koble telefonen til maskinen ved hjelp av en USB-kabel.

«Link to Windows» er også lagt til, noe som betyr at du kan koble telefonen trådløst til Windows 10-maskiner for å bla gjennom innhold, sende og ta i mot meldinger og synkronisere bilder direkte fra datamaskinen.


Kilde:
Samsung

Annonse