Elektronikk for å sove bedre

Annonsørinnhold

Er det noe som mange sliter med i dag, er det ofte koblet til søvnproblemer. Enten lider man av insomnia (søvnløshet) eller så sover man for mye. Uansett er det svært plagsomt og kan føre til en dårligere livskvalitet og mindre produktivitet i fritid og arbeid.

Og i dagens samfunn er det viktig å ha ting på stell. Hvor man før kanskje ville ty til en orientalsk heksekunst, kan man i dag heller skaffe seg et elektronisk apparat eller til og med en app. I stedet er det mange som velger medisiner, noe som kan være skadelig og vanedannende.

Kanskje er det likevel sengen det er et problem med. Se mer på bedrenaetter.no her og finn ut om du trenger en mykere madrass, en større pute eller en dyne i et annet stoff.

Elektroniske hjelpemidler mot søvnplager

Når det gjelder elektronikk bør man se på ting som kan hjelpe hele året. I Norge har vi en lang vinter og en mørketid som varer nesten 6 måneder. Derfor bør man skaffe seg en dagslyslampe. De som jobber tidlige vakter kjenner til dette problemet. En daglyslampe simulerer solen og gir kroppen vitalitet og hjernen energi.

En lysdimmer kan hjelpe folk til å komme til ro etter en lang dag. Demperen fungerer slik at lyset dempes i lamper og lys i hele huset. Dessuten sparer man en god del på strømregningen også.

Apper som kan hjelpe med en god søvn

Apper er skikkelig populære, fordi de er små program man kan laste ned til mobilene sine. Disse har de fleste også med seg i senga, både for å virke som bok på kvelden og vekkerklokke på morgenen. Og mange av dem er virkelige hjelpemidler for mange.

Appene vi snakker om kan analysere søvnen eller virke beroligende for dem som er urolige før de sovner.

Musicalm

Har man en travel hverdag hender det at man rett og slett er for oppspilt til å sove. Musicalm har beroligende fortellinger i dype stemmer, rolig musikk og med øvelser som reduserer stresset.

Deep Sleep & Relax Melodies

Her finner man avslappende musikk som man kan ha på øret eller dempet avspilling på et anlegg. Velg mellom over 100 låter med rolige toner.

Sove og Meditasjon

Avslappende stemmer er jomfruelige og vakre. Her finner man orientalske klang i dempede omgivelser. Man føler seg i ett med musikken som flyter av gårde på eviggrønne enger.

Nå sover du kanskje bedre, enten du har skaffet deg en ny seng eller bare bruker en app du har lastet ned!