Dette kan være Microsofts ARM-baserte Surface-nettbrett/laptop.

Annonse


Dette kan være Microsofts ARM-baserte iPad Pro-konkurrent

I morgen er det klart for avduking av nye Surface-produkter når Microsoft-sjef Satya Nadella går på scenen i New York City.

Nå har Evan Blass (@evleaks) publisert bilder av de nye produktene. Som vi skrev i går, i vår «Alt du trenger å vite om Surface-lanseringen-sak» – kommer Surface Pro 7 med en USB-C-port istedet for Mini DisplayPort. I tillegg får maskinen Intels 10. generasjons prosessor.

Surface Laptop 3

Mens Surface Laptop 2 bare kom i en 13,5″-modell, kommer Laptop 3 i en 15″-utgave også.

Ryktene skal ha det til at denne serien skal benytte seg av AMD-prosessorer for første gang. Det er foreløpig uklart om dette gjelder kun 15″-modellen eller om også 13,5″-modellen får AMD-brikker.

Annonse


Surface Laptop 3 kvitter seg etter alt å dømme med det beryktede Alcantara-stoffbelegget.

ARM-basert Surface

Ifølge Blass kommer det også en ARM-basert Surface som er tynnere enn de tradisjonelle Surface-maskinene. En direkte konkurrent til iPad Pro? Svaret får vi i morgen.

Det ventes for øvrig at denne enheten kjører Windows Lite. Windows Lite er designet spesifikt for å kjøres på brettbare enheter samt enheter med flere skjermer. OS-et er bygget på Microsofts modulære Windows Core OS.

Ryktene skal ha det til at Microsoft også kommer med en ARM-basert enhet med to skjermer. Ingen av bildene som Evleaks har publisert viser en slik enhet. Dog nevner han at selskapet jobber med en slik enhet. Om vi får se den i morgen eller ikke gjenstår å se.

ARM-enheten ser ut til å ha en Surface Connect-port på høyre side i tillegg til to USB-C-porter på venstre side. Merk deg også at Surface-pennen ser annerledes ut enn tidligere utgaver.

Kilde:
Neowin