The Nether oppdatering
Minecraft-fans kan glede seg til neste år.

Annonse


Minecraft-elskere i ekstase over den største «Nether»-oppdateringen på mange år

Under Minecon 2019 denne helgen annonserte Mojang og Microsoft at det kommer store endringer til spillets «Nether»-område.

Håpet på noe, men fikk noe annet

The Nether er et av Minecrafts mest ikoniske steder. Den mørke dimensjonen, som ligger dyp under overflaten, skal nå få en real overhaling. Det skal legges til nye biomer, fiender, strukturer, blokker og visuelle effekter.

«Nye biomer for The Nether? Jeg er ganske spent på det», skriver en bruker på Reddit.

Annonse


Flere uttrykker overraskelse over Mojangs kunngjøring. Mange hadde nok håpet på en hule-oppdatering. Det fikk de ikke, men de fikk noe annet som ser ut til å glede like mange.

Nye fiender

Den store oppdateringen fører med seg to nye biomer; «The Soulsand Valley» og «The Netherwart Forest». Med andre ord; flere unike steder å utforske.

Det kommer også nye fiender kalt«Piglins». De angriper deg automatisk, men er passive hvis du har gullrustning. Det finnes også en sterkere og farligere variant kalt«Piglin Beasts». Piglin-navnet er bare midlertidig – du kan selv være med på å stemme frem et bedre navn

Lansering neste år

Mojang har foreløpig ikke offentliggjort lanseringdatoen for oppdateringen, men det ventes en lansering i løpet av første halvdel i 2020.

For øvrig: i tillegg til Nether-oppdateringen viste Mojang og Microsoft frem den cinematiske åpningssekvensen for Minecraft Dungeons:

Kilde:
Eurogamer