apple-danmark-arcade-macos-catalina
Den danske nettsiden til Apple kan ha avslørt datoen for macOS Catalina-lansering.

Annonse


Apples nettside kan ha avslørt datoen for lansering av macOS Catalina

Med lansering av både iOS 13 og watchOS 6 forrige uke etterfulgt av iPadOS 13.1 og tvOS 13 denne uken så er det kun macOS Catalina vi venter spent på. Nå tyder den danske Apple-nettsiden at Catalina kan være på agendaen for neste uke, den 4. oktober.

Avslørt av danske Apple-nettsiden

Det er MacRumors som har kommet over informasjonen, der nettstedet for macOS Catalina i den danske nettsiden til Apple viser til lansering den 4. oktober. Lanseringen gjelder for spilltjenesten Apple Arcade, men måten det presenteres på – sammen med det faktum at Apple Arcade er en Catalina-tjeneste – indikerer at dette også gjelder lanseringen av det oppdaterte operativsystemet.

Lansering på en fredag?

Danskene frister med det de kaller “eksepsjonell spilling som du finner i App Store fra og med 4. oktober.” og fra før er det kjent at Apple Arcade blir tilgjengelig gjennom Mac App Store også.

Interessant er det dog at lanseringsdagen blir satt til en fredag. Dette er ulikt Apple historisk sett, slik at det er mulig at operativsystemet og Apple Arcade lanserer på forskjellige datoer, med Catalina tidligere i uken.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse