Huawei-Mate-X-5

Annonse


Melder Huawei Mate X-lansering i oktober, her er forskjellen mellom de to modellene

Huawei-sjefen Richard Yu sa i en uttalelse tidlig i august at den foldbare smarttelefonen deres Mate X tidligst kunne lansere i september. Sjansene for at den faktisk ender opp med å lansere de siste dagene vi har igjen av september ser ut til å bli ganske liten.

Lanseres i oktober

En representant i Huawei kan i dag ha brakt oss noe nærmere fasiten.

Ifølge representanten så skal Mate X endelig lanseres først i Kina i oktober, med en global lansering måneden etter, i november – da for utvalgte land.

En kan dessuten forvente å se to modeller av Mate X: en som tar i bruk den opprinnelige Kirin 980-brikken som telefonen først ble annonsert med, samt en premiumutgave med nye Kirin 990 og 5G-muligheter. Kirin 990 ble som kjent annonsert kun for noen uker tilbake, men det anses som svært sannsynlig at disse blir å finne i den foldbare telefonen.

Annonse


Med eller uten Google-innhold?

Wccftech skriver at det forventes et tredelt kameraoppsett i Mate X med premiumegenskaper. Kameraet skal være den samme som finnes i Huawei 30 Pro.

Med Samsung Galaxy Fold på utvalgte markeder så ser man ingen grunn til at Huawei skal være på latsiden i disse tider hvor de presses av amerikanske myndigheter, med en konsekvens at også den foldbare enheten kan lanseres uten Google-applikasjoner.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse