iphone-11-pro-skjerm

Annonse


Denne meldingen ønsker du ikke å få på din iPhone 11

Apple er ikke selskapet til å holde tilbake: nok en gang så gir de klart uttrykk for at de virkelig ikke vil at du skal bruke tredjepartsløsninger når du reparerer enhetene dine.

Nå gjelder det for skjermen også

På en nylig opprettet støtteside skriver selskapet at iPhone 11 og iPhone 11 Pro-brukere vil møte på en viktig melding om skjermen dersom de erstatter denne med en såkalt aftermarket-komponent, altså i dette tilfellet en skjerm som ikke er genuin og fra Apple. Av meldingen går det frem at Apple ikke kan verifisere at iPhone-enheten har en genuin Apple-skjerm.

Meldingen vil dukke opp i innstillingene under generelt om.

Tidligere i år rullet Apple ut betaen til iOS 13 med en tilsvarende melding for batteriet. Her kan man lese under batterikategorien at Apple ikke kan bekrefte at iPhone-enheten ikke har et genuint Apple-batteri.

Annonse


Til hjelp ved brukthandel

Endringene gjør ikke særlig mye i praksis og vil ikke bli et stort problem for deg som bruker telefonen, men Apple forteller at uoriginale komponenter kan føre til problemer med multi-touch, feilkalibrering av farger og annet. For kjøp og salg av brukte enheter så kan opplysningene brukes som pekepinn for hvorvidt komponenter er skiftet ut fra ikke-sertifiserte verksteder.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse