The-Last-of-us-1024x576

Annonse


Sony og Naughty Dog varmer opp til Last of Us 2 med gratisspill

Vi håper du fikk med deg at “The Last of Us Part II” under nattens State of Play-event fikk en endelig lanseringsdato etter flere år med mystikk rundt dette. En ny trailer ble også vist frem med den store overraskelsen som er at Joel dukket opp igjen – betraktelig eldre og tilsynelatende smittet i denne delen av tidslinjen.

Last ned gratis

Lanseringsdatoen for Last of Us Part II ble avslørt til å være den 21. februar neste år. En gladnyhet under direktestrømmen var at Sony og Naughty Dog gjør klart til lansering ved å inkludere det første spillet i serien som et gratisspill i neste måneds PlayStation Plus-rekke.

Spillet er ikke kritikerrost til den grad det er blitt uten grunn – The Last of Us står for et av nyere tids råeste spillopplevelser og bør prøves ganske kjapt om du hittil ikke har gitt det en sjanse.

I tillegg til The Last of Us så får du MLB 2019, en fin måte å gi baseball-spill en sjanse om du hittil ikke har prøvd det.

Her kan du se de øvrige nyhetene fra nattens State of Play-sending.

Annonse