Annonse


Xiaomi Mi MIX Alpha er nesten bare skjerm og koster mer enn Galaxy Fold!

Xiaomi har akkurat avduket en ny smarttelefon kalt Mi MIX Alpha. Den er interessant på mange måter. For det første har den en helsprø skjerm.

Skjermen er tilnærmet heldekkende. Den strekker seg rundt telefonen på baksiden der den møter kameramodulen. På grunn av det trenger den ingen busslomme. Du kan nemlig bare bruke skjermen på baksiden for å se hva kameraet fanger.

Sjekk ut telefonen i videoen nedenfor:

Men dette er ikke en flaggskip-telefon bare på grunn av skjermen. Den har også et imponerende kamera. Mi MIX Alpha består nemlig av Samsungs 108 megapiksel-kamera som kan ta bilder med en oppløsning på imponerende 12,032 x 9,024 piksler. Den har i tillegg en 20-megapiksel ultravidvinkel-sensor, samt en 12 MP telefotolinse med 2x optisk zoom.

Annonse


Kun én fysisk knapp

På grunn av den heldekkende skjermen har ikke telefonen noen fysiske knapper, bortsett fra av/på-knappen på toppen. I stedet består telefonen av trykksensitive sider. Og sidene utnyttes også for å vise informasjon, blant annet batteritid, tilkoblingsstatus osv.

Saken fortsetter under bildet.

I tillegg har denne oppsiktsvekkende telefonen en innebygd fingersensor under skjermen. Mi MIX Alpha kommer heller ikke med tradisjonelle høyttalere – disse er nemlig også gjemt under skjermen.

På innsiden har Xiaomi ikke spart på noe som helst. Telefonen kjører Snapdragon 855+ (den støtter dermed 5G) og har et gigantisk batteri på 4,050mAh med støtte for 40W hurtiglading.

Sjekk prisen!

Xiaomi kaller dette for en konsepttelefon, men selskapet har allerede satt i gang produksjonen i «en liten skala». Mi MIX Alpha lanseres i desember, i første omgang i Kina, og får en stiv prislapp.

Vil du ha denne må du nemlig punge ut i overkant av 25 000 kroner! Med andre ord er denne modellen dyrere enn Samsungs Galaxy Fold.

Kilde:
GSMarena

Annonse