windows-10-feil-rettet-eller-ikke-rettet

Annonse


Er søkefeilen i Windows 10 rettet eller ikke? Microsoft mener den ikke finnes i det hele tatt

Microsoft lanserte samleoppdateringen med betegnelse KB4512941 helt i slutten av august som en valgfri oppdatering. Av de som valgte å laste den ned var det flere som meldte fra om urimelig høy CPU-belastning som kunne spores til søkefunksjonen i Windows 10, SearchUI.exe som på egenhånd brukte 40 prosent av CPU-kapasiteten.

Markerer problemet som løst

Dette skulle oppdateringen KB4515384 gjøre noe med, sammen med et par andre feil relatert til blant annet startmenyen og handlingsenteret.

Nå viser det seg at Microsoft likevel ikke ser på det ovennevnte som et problem, og mener det er blåst ut av proporsjoner. På sine egne nettsider markerer de problemene knyttet til søk og startmeny som løste uten å ha gjort noe med disse. Microsoft skriver at de ikke har funnet problemer med disse funksjonene som i noen særlig grad påvirker brukerne.

Det hjelper ikke de påvirkede noe særlig, som fremdeles oppfordres til å melde inn problemer gjennom Feedback Hub.

Annonse


Du kan lese oversikten fra Microsoft her.

Kilder:
Tom’s Hardware
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse